Operator / Aegis Palvelut Oy


 
 
Etusivu Luettelo Käyttäjätiedot Ostoskori

Source Tactical 3L


source-tactical3l-1b.jpg

Avaa isompana

Hinta: 79.00
8 kappaletta

 
Kuvaus
Kuvat
Reviews
Muut tuotteet
Tactical 3L on euroopassa monien asevoimien valinta joukkojensa nesteyttämiseen ja myös USA:n merijalkaväellä on Tacticalia käytössä eikä suotta: se edustaa ominaisuuksiltaan selkeästi maailman huippua. Israelilla on vuosikymmenten kokemus äärimmäisessä kuumuudessa toimimisesta, joka heijastuu suoraan Sourcen tuotteiden suunnitteluun. Suunnittelupöydä takana on vankan kenttäkokemuksen omaavia operaattoreita, joten ominaisuudet ovat laajasti kenttätestattuja ja käytännössä hyväksi havaittuja.

Kantolaite
Reppu on muotoiltu hyvin virtaviivaiseksi ja sitä on mahdollista kantaa omilla olkahihnoilla, kiinnittää se liiviin / reppuun tai sijoittaa se repun sisään. Olkahihnoissa on pikalukot, jotta reppu on mahdollista riisua / hylätä tarvittaessa erittäin nopeasti riippumatta asehihnoista tai muista riisumista vaikeuttavista tekijöistä. Hihnoissa ei ole ylimääräisiä pehmusteita vaan ne ovat jätetty yksinkertaisiksi, jotta ne ovat mahdollisimman vähän tiellä. Olkahihnojen ylimääräset päät kerätään kasaan elastisen venykkeiden alle. Olkahihnat on mahdollista siirtää kokonaisuudessaan omaan sisäiseen taskuun, jolloin ne eivät ole tiellä kun juomareppu on pakattu rinkkaan tai reppuun. QCA-kiinityksen avulla reppu on mahdollista kiinnittää liivin sekä repun PALS-kanaviin tai muihin käytettävissä oleviin kinnityspisteisiin. QCA on repun kulmiin sijoitetut neljä pikalukollista hihnaa, jotka pujotetaan kiinnityspisteestä läpi, lukitaan ja kiristetään.

Ulkoasua hallitsee suurikokoinen täyttökorkki, jonka kautta rakko on helppo täyttää. Korkin alapuolelle on sijoitettu täyttökahva, josta nostettuna rakko on optimaalisessa asennossa maksimaalista täyttöä varten. Reppua on helppo käsitellä tai se voidaan laittaa roikkumaan korkin yläpuolelle sijoitetusta kantokahvasta. Repun sivusta löytyy pystysuuntainen piilovetoketju, joka avaa pääsyyn rakkoon. Alareunan D-lenkkillä reppun saa roikkumaan alassuin kuivausta helpottamaan. Näkymättömissä repun ulkopinnan ja vuoren välissä on 5mm paksu eriste, joka auttaa kuumalla pitämään nesteen kylmänä ja talvella taas pitämään nesteen sulana.

WXP-rakko
Tässä tuotteessa on rakkona Sourcen WXP Hydration System, joka on mahdollista ostaa myös erikseen. Rakon huoltaminen on tehty äärimmäisen helpoksi kehittämällä Widepac™-avausmekanismin, jolla koko rakko aukeaa kokonaan yläreunasta. Tämän avulla rakko on helppo kuivattaa varastointia varten sekä helppo pestä jos juomana on ollut jotain muuta kuin vettä. Widepac™ myös suojaa rakkoa paineen alla: se aukeaa automaattisesti kun riittävä paine saavutetaan eikä rakon saumat pääse hajoamaan. Rakko on taas käyttövalmis kun Widepac™-mekanismi suljetaan. Venttiilin pää on käännetty kulmaan, jotta letku on voitu jättää lyhyemmäksi eikä se roiku käytössä tarpeettoman alhaalla. Letkun pituus on 90 cm. Suukappaleena on vakiovarusteena varmatoiminen ja korkean virtauksen takaava Storm-suukappale. Tilalle on mahdollista ostaa tarvikeosana purtava Helix-suukappale.

Hygieenisyys
Säiliön sisäpinta on valmistettu erikoissileästä kalvosta, jonka sileys on samaa tasoa kuin lasilla. Pinnan sileys on erittäin olennainen tekijä koska kasvusto, joka tuntuu mm. limaisuutena, tarvitsee kiinnittyäkseen karhean pinnan. Kun pinta on sileä ei tarttumista pääse syntymään ja se tekee säiliöstä itsepuhdistuvan kun puhtaan veden vaihto poistaa kaikki epäpuhtaudet. Pinnassa on myös Grunge-Guard-käsittely, joka toimii ikään kuin hajuna jota bakteerit välttävät, mutta molekyylitasolla. Näiden ominaisuuksien vuoksi Sourcella ei ole valikoimissaan puhdistustabletteja tai muita erikoishuoltovälineitä. Kaikki tarvittava huolto on mahdollista suorittaa ilman erikoisvälineitä. Poislukien letku, johon tarvitaan letkuharja.

QMT - Quick Mate Technology
QMT pitää sisällään joukon käytännöllisiä ominaisuuksia: sekä letku että suukappale irtoaa pikalukituksella. Molemmat lukituspisteet ovat varustettu takaiskuventtiilillä eli kun letku tai suukappale irroitetaan ei vettä pääse ulos. Irroitettava suukappale mahdollistaa suukappaleen mallin nopean vaihtamisen kulloisenkin tarpeen mukaan. Suuri hyöty irrtoitettavasta suukappaleesta on kun letkua pujotetaan varusteisiin; usein letku ei mahdu suukappaleen kanssa D-lenkeistä läpi. Se myös mahdollistaa suukappaleen korvaamisen UTA-adapterilla (Universal Tap Adaptor), jonka avulla rakko voidaan täyttää suoraan kraanasta tai normaalista juomapullosta. Suukappaleen poistaminen mahdollistaa rakon täyttämisen letkun kautta suoraan toisesta suuremmasta rakosta (Aquasource 25L).

 • Ulkopinta 1000 denierin Cordura®
 • Multicam ulkopinta 500 denierin Cordura®
 • MADE IN ISRAEL

  NSN# 8465-99-227-8742 (in olive darb)

 • Lataa tuote-esite (ENG / PDF)
 • Lataa säiliön huolto-ohje (FIN / PDF)
 •  
  Source Valve Kit QMT

  Hinta: 8.00

   
  Lataa...