Operator / Aegis Palvelut Oy


 
 
Etusivu Luettelo Käyttäjätiedot Ostoskori

Source Assault (20L)


Source Assault 10 Multicam

Avaa isompana

Hinta: 149.00
2 kappaletta

 
Kuvaus
Kuvat
Reviews
Muut tuotteet
Pieni rynnäkkö / päiväreppu 20 litran varustekapasiteetilla sisältäen kolmen litran juomarakon eli 17 + 3 litraa. Reppu on kompaktin kokoinen ja se selässä voi suorittaa vaivatta vauhdikasta toimintaa. Lantiohihna ja rintahihnalla varustetut olkaimet pitävät huolen että reppu pysyy tiukasti aloillaan kovassa menossa. Selkämys on vuorattu pehmusteella ja kosteutta siirtävällä verkolla. Jäykisteompeleet sekä neopreenilevy antavat ryhtiä ja ergonomiaa repulle. Neopreeni on sijoitettu omaan tarralla avautuvaan taskuun, joten selkäosan lisäjäykistäminen on mahdollista tarvittaessa.

Lähimpänä selkää on kolmilitraiselle WXP-rakolle neopreeni-eristetty tasku, jossa on rakolle tarralla avautuva roikotuslenkki. Neopreeni eristää rakkoa ulkopuoliselta kuumuudelta tai kylmyydeltä. Seuraavaksi tulee pääsäilytystila, joka on koko repun korkuinen tila. Sen vetoketju aukeaa tilan puoleen väliin saakka, joten pohjalle on erittäin helppo päästä käsiksi. Repun toisen säilytystilan muodostaa hieman pienempi tasku, joka on jaettu kahteen osaan taskullisella väliseinällä ja kahdella avonaisella verkkotaskulla. Tämäkin tasku aukeaa vetoketjulla puoliväliin saakka. Ulkopinnassa on ylhäällä litteä vetoketjutasku ja sen alla kolmirivinen PALS-matriisi, jonka väleihin on sijoitettu tarrapohjaa nimikylttejä yms. varten.

Repun sivuilla on kullakin puolella kaksi kompressiohihnaa pikalukoilla, joilla repusta saa puristettua turhan tilan pois. Sivuilta löytyy myös kolmiriviset PALS-matriisit lisätaskujen kiinnitystä varten. Takana alhaalla on myös PALS-matriisi. Samalta alueelta löytyy myös kuormahihnat tavaran sitomiseksi repun taakse tai alle. Lantiohihna on kevyesti pehmustettu ja siinä on lenkkejä taskujen tai muiden varusteiden kiinnitystä varten.

Kokonaisuutena Assault 20L on todella toimiva pikkureppu. Sen mittasuhteet ovat ideaaliset. Paksuus on juuri sopiva eikä säilytystiloja ole ahnehdittu liikaa päällekkäin. Riittävä kapeus pitää sen selän profiilin sisällä joten se ei ole tiellä ahtaissa tiloissa. Rakenteeltaan se on tukeva ja olkaimilla ja hihnoilla se pysyy vakaana ja mielyttävänä selässä.

 • 20 litraa tilaa sisältäen 3 litraa nesteelle
 • Pienempi varustetasku on jaettu yhdellä isolla väliseinällä. Väliseinässä pieni vetoketjutasku sekä kaksi avointa verkkotaskua
 • Kaikki hihnanpäät käärittävissä kasaan
 • Lantiohihnassa kiinnityspaikkoja taskuille
 • Pienemmässä taskussa 5 x 3 PALS-kanavaa
 • Alaosassa 6 x 2 PALS-kanavaa
 • Molemmilla sivuilla 2 x 3 PALS-kanavaa
 • Molemmilla sivuilla ylhäällä sekä alhaalla kompressiohihnat
 • Repun alla ja takaosassa kaksi kuormahihnaa varusteiden kiinnitystä varten
 • Materiaali 500 tai 1000 denier Cordura®
 • Vahvat kaksisuuntaiset YKK-vetoketjut
 • MADE IN ISRAEL
Quick Mate Technoloqy

Tämä tuote on varustettu Sourcen QMT-liitäntäteknologialla, joka tarkoittaa että rakon ja letkun sekä letkun ja suukappaleen välissä on pikalukitukset. Molemmat lukitukset ovat varustettu takaiskuventtiilillä, joten osien vaihtamisen voi huoletta suorittaa rakon ollessa täysi. Nopea komponenttien irroitus mahdollistaa suukappaleen kenttävaihtamisen sekä rakon täyttämisen joko suuremmasta juomarepusta (Aquasource 25L) tai hana-adapterin (UTA) kautta suoraan kraanasta. Parissa sekunnissa onnistuva suukappaleen vaihto mahdollistaa myös oman suukappaleen käyttämisen toverin rakossa jos oma on päässyt tyhjentymään.

WXP-rakko
Tässä tuotteessa on rakkona Sourcen WXP Hydration System, joka on mahdollista ostaa myös erikseen. Rakon huoltaminen on tehty äärimmäisen helpoksi kehittämällä Widepac™-avausmekanismin, jolla koko rakko aukeaa kokonaan yläreunasta. Tämän avulla rakko on helppo kuivattaa varastointia varten sekä helppo pestä jos juomana on ollut jotain muuta kuin vettä. Widepac™ myös suojaa rakkoa paineen alla: se aukeaa automaattisesti kun riittävä paine saavutetaan eikä rakon saumat pääse hajoamaan. Rakko on taas käyttövalmis kun Widepac™-mekanismi suljetaan. Venttiilin pää on käännetty kulmaan, jotta letku on voitu jättää lyhyemmäksi eikä se roiku käytössä tarpeettoman alhaalla. Letkun pituus on 90 cm. Suukappaleena on vakiovarusteena varmatoiminen ja korkean virtauksen takaava Storm-suukappale. Tilalle on mahdollista ostaa tarvikeosana purtava Helix-suukappale.

Hygieenisyys
Säiliön sisäpinta on valmistettu erikoissileästä kalvosta, jonka sileys on samaa tasoa kuin lasilla. Pinnan sileys on erittäin olennainen tekijä koska kasvusto, joka tuntuu mm. limaisuutena, tarvitsee kiinnittyäkseen karhean pinnan. Kun pinta on sileä ei tarttumista pääse syntymään ja se tekee säiliöstä itsepuhdistuvan kun puhtaan veden vaihto poistaa kaikki epäpuhtaudet. Pinnassa on myös Grunge-Guard-käsittely, joka toimii ikään kuin hajuna jota bakteerit välttävät, mutta molekyylitasolla. Näiden ominaisuuksien vuoksi Sourcella ei ole valikoimissaan puhdistustabletteja tai muita erikoishuoltovälineitä. Kaikki tarvittava huolto on mahdollista suorittaa ilman erikoisvälineitä. Poislukien letku, johon tarvitaan letkuharja.

Source päivittää reppuja ja tällä hetkellä osa repuista on 1000 denier Cordurasta ja varustettuna WXP-rakolla, mutta tulevaisuudessa reput tulevat olemaan 500 denierin Cordurasta ja WLPS-rakolla varustettuja. Värivalinnan lisäksi valikosta näkee kankaan ja rakon.

NSN# 8465-99-414-8069 (in olive darb)

 
Source Tube Brush Kit

Tuotekoodi: 2120100000A

Hinta: 10.00

 
Lataa...