Operator / Aegis Palvelut Oy


 
 
Etusivu Luettelo Käyttäjätiedot Ostoskori

Source WLPS Hydration System 3L


Avaa isompana

Hinta: 34.00
15 kappaletta

 
Kuvaus
Kuvat
Reviews
Muut tuotteet
WLPS (Widepac Low Profile System) on uusi matalaprofiilinen rakko, jossa on kaikki samat edistykselliset ominaisuudet kuin aiemmissakin rakoissa, mutta litteässä muodossa. Litteys on saavutettu lisäämällä keskelle rakkoa seinä, joka estää rakon pullistumisen pyöreäksi ja korkeaksi. Väliseinä on auki ylhäältä sekä alhaalta ja se myös estää veden hölskymistä rakossa mikäli sitä ei ole ilmattu kunnolla. Matalan profiilin optimoimiseksi täyttökorkki on jätetty pois ja täyttäminen onnistuu yläsaumasta Widepac-avauksen kautta. Rakon matala ja litteä profiili on erittäin hyödyllinen ominaisuus käytettäessä raskaita suojaliivejä, jotka lisäävät taistelijan profiilia. Litteys auttaa myös istumaan esimerkiksi ajoneuvossa riisumatta rakkoa selästä ja mahdollistaa repun kantamisen juomajärjestelmän päällä. Suuri etu litteästä rakosta on myös repuissa ja rinkoissa, jolloin matalaprofiilinen rakko ei pakota selkäosaa väärään suuntaan kaarelle vaan säilyttää repun ergonomiset ominaisuudet. Rakon mitat noin 23 x32 x 7 cm.

WLPS-rakkoa käyttäviä tuotteita: Razor 3L ja Rider 3L.

Nykyaikainen taistelija kantaa entistä enemmän suoja- ja muita varusteita, joista etenkin suojaliivi sekä kypärä vaikeuttavat kehon lämmön haihdutusta ja raskas kuorma taas nostaa lämmön tuotantoa. Tästä syystä nestehuollon merkitys on korostunut 2000-luvulla toimintakykyä ylläpitävänä toimintana. Taistelija voi menettää nestettä tunnissa jopa litran. Aihetta sivuava Puolustusvoimien julkaisu: Sotilas kuumassa – toimintakyvyn turvaaminen sekä seulontamenetelmän kehittäminen


Maailman teknisesti edistyksellisin juomarakko

Source ei ole vain tyytynyt parantamaan huollettavuutta suurentamalla korkkia vaan loi täysin uudenlaisen Widepac-avausmekanismin, jolloin koko pussi aukeaa yläpäästä. Suukappale on käännetty 90 asteen kulmaan, jotta letku on voitu jättää 25 cm lyhyemmäksi. Lyhyempi letku on vähemmän tiellä. Juomaletku on päällystetty erittäin kulutuskestävällä suojalla, joka eristää veden ulkoilman lämmöstä sekä pysäyttää UV-säteilyn.

Storm-suukappaletta käytetään vetämällä / työntämällä. Avaus onnistuu suulla. Etuja suhteessa puremalla avautuvaan venttiiliin on suurempi virtaus, parempi toimivuus pakkasella ja vuotamattomuus puristuksissa. Suukappale on helppo purkaa, puhdistaa ja huoltaa.

Säiliön sisäpinta on valmistettu erikoissileästä kalvosta, jonka sileys on samaa tasoa kuin lasilla. Pinnan sileys on erittäin olennainen tekijä koska kasvusto, joka tuntuu mm. limaisuutena, tarvitsee kiinnittyäkseen karhean pinnan. Kun pinta on sileä ei tarttumista pääse syntymään ja se tekee säiliöstä itsepuhdistuvan kun puhtaan veden vaihto poistaa kaikki epäpuhtaudet. Pinnassa on myös Grunge-Guard-käsittely, joka toimii ikään kuin hajuna jota bakteerit välttävät, mutta molekyylitasolla. Näiden ominaisuuksien vuoksi Sourcella ei ole valikoimissaan puhdistustabletteja tai muita erikoishuoltovälineitä. Kaikki tarvittava huolto on mahdollista suorittaa ilman erikoisvälineitä. Poislukien letku, johon tarvitaan letkuharja.

Quick Mate Technoloqy
Tämä tuote on varustettu Sourcen QMT-liitäntäteknologialla, joka tarkoittaa että rakon ja letkun sekä letkun ja suukappaleen välissä on pikalukitukset. Molemmat lukitukset ovat varustettu takaiskuventtiilillä, joten osien vaihtamisen voi huoletta suorittaa rakon ollessa täysi. Nopea komponenttien irroitus mahdollistaa suukappaleen kenttävaihtamisen sekä rakon täyttämisen joko suuremmasta juomarepusta (Aquasource 25L) tai hana-adapterin (UTA) kautta suoraan kraanasta. Parissa sekunnissa onnistuva suukappaleen vaihto mahdollistaa myös oman suukappaleen käyttämisen toverin rakossa jos oma on päässyt tyhjentymään.

 
Source Valve Kit QMT

Hinta: 8.00

   
Source Tube Brush Kit

Tuotekoodi: 2120100000A

Hinta: 10.00

 
 
Source Rider 3L

Hinta: 129.00

   
ATS Low Profile Hydration Carrier WLPS / Antidote

Tuotekoodi: ATS-0134

Hinta: 59.00

 
Lataa...