Operator / Aegis Palvelut Oy


 
 
Etusivu Luettelo Käyttäjätiedot Ostoskori

Source Commander 10L


Avaa isompana

Hinta: 152.00
2 kappaletta

 
Kuvaus
Kuvat
Reviews
Muut tuotteet

Commanderin kompakti koko tekee siitä hyvän toverin paljon liikkuvuutta vaativiin tiedustelutehtäviin
Commander on pikkureppuna lähes täydellinen. Kapean ja matalan profiilin ansiosta reppu on selässä vakaa ja vaivaton kantaa ahtaissakin tiloissa ja suurissa vauhdeissa.

Päivitetyssä Commanderissa on tilavuus kaksinkertaistettu lisäämällä kokonaan uusi kuormatila nesteosion ja ulkotaskujen väliin. Tilavuus on näin kasvanut viidestä litrasta kymmeneen, muuhun käytettävyyteen juuri vaikuttamatta.

Omaan osioonsa eristetyn nesterakon lisäksi päivitetyssä Commanderissa on 5 litran kuormatila sekä kaksi ulkoista taskua, joista ylemmässä on Sourcen repuille tyypillisesti toimiva admin-osiointi.

Tuotekuvista poiketen mustissa ja oliivinvihreissä 10L Commandereissa on alemman taskun ulkopinta on jätetty tyhjäksi, mutta vastapainoisesti repun molemmille kyljille on lisätty 2x3 kanavainen PALS-matriisi, joten lipastaskuille ja muille vastaavankokoisille taskuille on nyt paikka repun sivussa. Ylemmän taskun ulkopinnassa on tuttuun tapaan PALS-kujitus taskujen kiinnittämistä varten, sekä tarrapohja nimitarrojen yms. merkkien kiinnittämiselle.

Multicam ja Coyote -värisissä repuissa on tuotekuvan mukainen PALS-kujitus.

Viilekkeet ovat kevyesti pehmustetut, anatomisesti muotoillut sekä varustettu korkeussäädetävällä rintaremmillä. Juomaletkun ohjaamiseen on viilekkeissä velcrolenkit sekä D-renkaat. Näiden kiinnityspisteiden lisäksi on viilekkeisiin ommeltu sileät nauhalenkit, joihin voi sulkurenkailla yms. kiinnittimillä ripustaa esimerkiksi hanskat tai GPS-laite kätevästi mukaan kulkemaan.

Selkäosa on varustettu kahdella pystysuuntaisella pehmikkeellä, jotka parnatavat ilman liikkuvuutta sekä estävät repun hankaamisen selkärankaa vasten.

Sotilaskäytössä Commanderin kapasiteetti soveltuu hyvin jalkapartiointiin ja muihin lyhytkestoisiin tehtäviin, joissa tarvitaan varustetta ja nestettä enemmän kuin mitä asepuvun taskuihin sopii, muttei perinteisen kolmipäivärepun kokoista järkälettä kaivata.Vähemmän hektisistä käyttökohteista mainittakoon vaikkapa maastopyöräily, johon Commanderia on paljon hankittu. Myös EDC-käyttöön Commander soveltuu hyvin niille käyttäjille, joiden ei tarvitse tabletteja suurempia tietokoneita ynnä muita teknologiayhteiskunnan turhakkeita mukanaan kanniskella.

 • Materiaali 500D Cordura®
 • 10 litraa tilaa varusteille ja 3 litraa nesteelle WXP-säiliössä
 • Uusi 5L kuormatila suuremmille esineille
 • Varustetaskut ovat tilavuudeltaan 2,5 + 2,5 litraa ja ne sulkeutuvat kaksisuuntaisilla YKK-vetoketjuilla
 • Ylemmässä taskussa sisällä admin-osiointi
 • Ylemmän taskun PALS-rivistöjen välissä tarranauhakaistaleet
 • Kaikki hihnanpäät käärittävissä kasaan
 • Kevyt lantiohihna pikalukituksella
 • Rintahihna pikalukituksella
 • MADE IN ISRAEL

Quick Mate Technoloqy


Tämä tuote on varustettu Sourcen QMT-liitäntäteknologialla, joka tarkoittaa että rakon ja letkun sekä letkun ja suukappaleen välissä on pikalukitukset. Molemmat lukitukset ovat varustettu takaiskuventtiilillä, joten osien vaihtamisen voi huoletta suorittaa rakon ollessa täysi. Nopea komponenttien irroitus mahdollistaa suukappaleen kenttävaihtamisen sekä rakon täyttämisen joko suuremmasta juomarepusta (Aquasource 25L) tai hana-adapterin (UTA) kautta suoraan kraanasta. Parissa sekunnissa onnistuva suukappaleen vaihto mahdollistaa myös oman suukappaleen käyttämisen toverin rakossa jos oma on päässyt tyhjentymään.

Hygieenisyys
Säiliön sisäpinta on valmistettu erikoissileästä kalvosta, jonka sileys on samaa tasoa kuin lasilla. Pinnan sileys on erittäin olennainen tekijä koska kasvusto, joka tuntuu mm. limaisuutena, tarvitsee kiinnittyäkseen karhean pinnan. Kun pinta on sileä ei tarttumista pääse syntymään ja se tekee säiliöstä itsepuhdistuvan kun puhtaan veden vaihto poistaa kaikki epäpuhtaudet. Pinnassa on myös Grunge-Guard-käsittely, joka toimii ikään kuin hajuna jota bakteerit välttävät, mutta molekyylitasolla. Näiden ominaisuuksien vuoksi Sourcella ei ole valikoimissaan puhdistustabletteja tai muita erikoishuoltovälineitä. Kaikki tarvittava huolto on mahdollista suorittaa ilman erikoisvälineitä. Poislukien letku, johon tarvitaan letkuharja.

 • Lataa tuote-esite (ENG / PDF)
 • Lataa huolto-ohje (FIN / PDF)
 • Lataa huolto-ohje (ENG / PDF)
 •  
  Source Assault 10 Multicam Source Assault (20L)

  Hinta: 149.00

     
  Source WLPS Hydration System 3L

  Hinta: 34.00

   
   
  Source Kangaroo Collapsible Canteen 1L

  Hinta: 24.00

       
  Lataa...