Operator / Aegis Palvelut Oy


 
 
Etusivu Luettelo Käyttäjätiedot Ostoskori

ATS Medical Pouch Small


Avaa isompana

Tuotekoodi: ATS-0012

Hinta: 69.00
12 kappaletta

 
Kuvaus
Kuvat
Reviews
Muut tuotteet

ATS Small Medical Pouch on kompakti kiinnitysalustastaan irroitettava lääkintätasku, joka nimestään ja hieman tavanomaista pienemmästä koostaan huolimatta pystyy imaisemaan sisuksiinsa kaikki välittömään taisteluensiapuun vaadittavat välineet, ja esimerkiksi amerikkalaiselle jalkaväelle jaetun ”issue” IFAKin koko sisältö sopii kokonaisuudessaan taskuun.

Rakenteeltaan tasku on yksinkertainen ja toimiva. Varsinainen tasku kiinnittyy tarralla mukana toimitettavaan modulaariseen kiinnitysalustaan, ja alustaan integroitu pikasoljella varustettu läpällinen hihna varmistaa, ettei tasku irtoa alustasta omia aikojaan. Kun taskua tarvitaan ei käyttäjän tarvitse tehdä mitään muuta kuin avata solki, tarttua läpän alta paljastuvaan huomioväriseen kahvaan ja vetää, jolloin tasku irtoaa ja on valmis käytettäväksi. Irtonainen tasku on helppo sijoittaa haavoittuneen viereen maahan paikkauksen ajaksi, tai mikäli taistelija joutuu itse lääkitsemään itseään, on lääkintätarpeita huomattavasti helpompi kalastella irtonaisesta taskusta kuin liiveihin tai vyöhön kiinteästi sijoitetusta taskusta.

Sisältä tasku on varustettu lukuisin eri kokoisin ja mittaisin venykelenkein sekä litteällä taskulla lääkintätarpeiden organisointia ja erottelua varten. Tasku on ns. ”clamshell” mallia, eli tasku aukeaa litteäksi tarjottimeksi, josta tarvikkeet ovat helposti tunnistettavissa ja otettavissa. Taskun koko on riittävän suuri kantaakseen kaikki välittömän taisteluensiavun antamiseen tarvittavat välineet.

Kiinnitysalustan läppä on varustettu tarrapohjalla, johon voidaan kiinnittä lääkintätaskun tunniste ynnä muita asiaan kuuluvia merkkejä. Lisäksi läpän hihna on kiristettävää mallia, joka auttaa kompressoimaan täyteen pakattun taskun mahdollisimman litteäksi paketiksi. Kiinnitysalustoja myydään myös erikseen, tämä mahdollistaa kaikkien varustekaapista löytyvien liivien varustamisen omalla alustallaan, jolloin koko lääkintäpaketin siirtäminen liivistä toiseen tapahtuu sekunneissa.

  • Materiaali 500D Cordura
  • NSN-numero: 6545-01-587-2073 (Multicam)
  • MADE IN USA


Tarjoamme viranomaisille ja organisaatioille mahdollisuuden tilata Operatorin valikoimaan kuuluvat ensiapulaukut ja -taskut tarkkaan räätälöityinä ja heti käyttövalmiina paketteina. Verkkokaupan korkealuokkaisen ensiapuvälinevalikoiman lisäksi on tilauksesta tarpeiden mukaan toimitettavissa monipuolinen valikoima erilaisia hoitotarpeita ja –välineitä aina haavanhoidosta verenvuodon- ja hengityksen hallintaan, potilaan evakuointiin ja henkilökohtaisiin suojavälineisiin.

Lisätiedot ja yhteydenotot sähköpostitse tilaus (at) operator.fi.

 
C-A-T Combat Application Tourniquet

Hinta: 44.00

   
PMI HALO Chest Seals EU

Hinta: 29.00

 
 
Combatkit CAT Holder

Hinta: 12.00

   
TacMed SOF Tactical Tourniquet Wide (SOFTT-W)

Hinta: 44.00

 
Lataa...